• boeken via een adviseurs
  www.golf-specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Uw golfreis op maat gemaakt
 • boeken via een adviseurs
  Hole in one!
 • boeken via een adviseurs
  Uw perfecte golf bestemming
  Golf-Specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Let us bring you
  to the green

The Westin Costa Navarino

Het top golfresort van Europa

Costa Navarino is hard op weg om zich als een van de meest aansprekende golfresorts in Europa op de kaart te zetten.

De regio beschikt over een heerlijk klimaat, het hotel ligt op een adembenemende locatie, biedt zeer comfortabele accommodatie en kijkt uit over 2 geweldige golfbanen, waar er op afzienbare termijn nog eens 2 extra aan toegevoegd zullen worden.

Het heeft alles in huis voor de ideale golfvakantie

The Westin Costa Navarino

The Westin Costa Navarino

Het hotel heeft een zeer hoog kwaliteitsniveau, gasten zijn onder de indruk van het ontwerp, de keur aan faciliteiten en het oog voor detail.

De keuze aan restaurants is gevarieerd, met bijzonder specialiteiten. De kamers zijn uitermate sfeervol ingericht: modern met een duidelijke lokale touch.

Het is heerlijk om na afloop van de dag te ontspannen in de uitgebreide Spa. Ook strandliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, een uitgestrekt, onaangetast strand ligt voor de deur.

Dunes Course

Bij het resort ligt de uitdagende Dunes Course, ontworpen door Bernhard Langer. Deze gevarieerde baan biedt prachtige uitzichten op zee en de rivier. Een deel van de holes ligt tussen eeuwenoude olijfbomen. Het stijlvolle clubhuis is een heerlijke plek om uw ronde af te sluiten.

Bay Course

De meest recente aanwinst is de schitterende Bay Course, ontworpen door Robert T. Jones jr. en geslaagd geïntegreerd in het bestaande landschap.

Van april - oktober wordt er direct naar Kalamata gevlogen door Transavia, buiten dit seizoen is Athene de aangewezen luchthaven. Het huren van een auto wordt aanbevolen.

De reizen van Executive Golf en VIP boekt u bij de Golf Specialisten

Golf Specialisten biedt het grootste aanbod in golfreizen aan en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer golf reismogelijkheden contact met uw golf reisadviseur op. 

Zoek op kaart?