• boeken via een adviseurs
  www.golf-specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Uw golfreis op maat gemaakt
 • boeken via een adviseurs
  Hole in one!
 • boeken via een adviseurs
  Uw perfecte golf bestemming
  Golf-Specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Let us bring you
  to the green

Safari en golfen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt de perfecte combinatie

Bij een rondreis Zuid-Afrika denkt men al snel aan een safari. Maar dit kunt u uitstekend combineren met golfen!

Er zijn tal van mooie golfbanen te vinden in Zuid-Afrika, waarvan enkele zijn ontworpen door Gary Player.

Safari en golfen in Zuid-Afrika

De rondreis

Begin uw rondreis in Johannesburg en rijdt daar vandaan naar Hazyview. Hier gaat u de mooie hoogtepunten van de Panorama Route bezoeken terwijl u overnacht in een gezellige bed and breakfast of een luxe lodge.

Vervolgens rijdt u naar het zuiden van het Kruger National Park waar u 3 nachten in een luxe lodge verblijft! U gaat tijdens een safari in een jeep met een ranger op zoek naar wilde dieren in het beroemde Kruger Park.

De volgende dag speelt u golf op de baan van Leopard Creek waarbij de 13e hole een green aan de Crocodile River heeft! Wie weet ziet u tijdens het golfen een nijlpaard of krokodil.

U rijdt terug naar Johannesburg en vliegt naar George, gelegen in het zuiden van het land, aan de Tuin Route. Met de huurwagen rijdt u naar Knysna, een gezellig kustplaatsje waar tussen juni en begin oktober de walvissen in de baai te zien zijn.

U golft op de baan van Simola terwijl u geniet van het uitzicht over Knysna en de kustlijn. 

De volgende stop is George, waar u kunt golfen op de nummer 1 golfbaan van Zuid-Afrika: Fancourt “Links”. Op deze topbaan wacht u een onvergetelijke golfervaring! Mocht er geen plek zijn op Links, dan kunt u golfen bij Fancourt Montagu of Fancourt Outeniqua, allen ontworpen door Gary Player.

Voor culinair genot reist u verder naar het hart van de Kaapse wijnlanden, waar u zult verblijven in Stellenbosch. U kunt kiezen tussen overnachten op een wine estate of in een guesthouse in het centrum van Stellenbosch. Hier kunt u heerlijk dineren in één van de vele toprestaurants en wijn proeven bij bekende wijnhuizen als Stellenbosch en Delaire Graff.

U sluit de reis af in Kaapstad, een wereldstad waar behalve golfen tal van boeiende excursies mogelijk zijn. Zo kunt u met een kabelbaan de Tafelberg op, Kaap de Goede Hoop bezoeken of een kookworkshop volgen in de gezellige wijk Bo Kaap.

Kies wat bij u past!

Uw Golf-Specialist stelt samen met u uw Live To Travel golfreis op maat samen. U bepaalt de route, uw accommodaties en hoe vaak u golft.

Live to Travel boekt u bij uw Golf-Specialist

Golf Specialisten biedt het grootste aanbod in golf reizen aan en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer golf reismogelijkheden contact met uw golf reisadviseur op. 

Zoek op kaart?