• boeken via een adviseurs
  www.golf-specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Uw golfreis op maat gemaakt
 • boeken via een adviseurs
  Hole in one!
 • boeken via een adviseurs
  Uw perfecte golf bestemming
  Golf-Specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Let us bring you
  to the green

Tenerife

Golf het hele jaar door

Tenerife is gedurende het hele jaar een perfecte golfbestemming, met een gemiddelde temperatuur van 23 graden en een aantal van de mooiste en meest adembenemende golflandschappen.

Verblijf in een van onze buitengewone hotels en geniet van 9 golfbanen omringd door vulkanische gesteente, weelderige vegetatie en prachtige fairways die eindigen in de Atlantische Oceaan.

Verlang je ernaar het hele jaar door een ronde golf te spelen met mooi weer?

Golfliefhebbers en professionals zoeken jaarlijks hun toevlucht op Tenerife, in verband met de warme winters en de zachte, heldere zomerdagen. Bezoekers komen naar het eiland en ontdekken de gemiddelde temperatuur van 23ºC.

Als golfer zijn de acht exclusieve golfbanen de beste reden om u naar het eiland te voeren. Daarnaast wacht u nog de golfcourse Tecina op het eiland La Gomera (op slechts een half uur varen afstand). Elke baan is uniek en origineel dankzij de locatie en het ontwerp, de topkwaliteit service, de mythische uitzichten en de gastvrije sfeer die op u wacht.

Om nog maar te zwijgen van de perfecte zonsondergangen...

Tenerife is gedurende het hele jaar een perfecte golfbestemming

 

De ervaring van golf op Tenerife

Ontdek de diversiteit

De banen van Tenerife zijn ontworpen door golfgrootheden zoals Donald Steel of Severiano Ballesteros. Ze organiseren vaak allerlei Europese kampioenschappen en toernooien, zoals de “Spanish Open” voor heren en dames, die zowel nationale als internationale sterren verwelkomt.

Als u zich afvraagt wat er achter dit succes schuilt, is het antwoord diversiteit. Tijdens uw golftrip kunt u spelen op zowel bergbanen van 700 meter hoog als aan de kust, aan de voet van kliffen of op zanderige of rotsachtige baaien.

U kunt steeds weer iets anders en nieuws ervaren, dat zorgt ervoor dat u keer op keer naar het eiland terugkeert. De oceaan is een topattractie op de meeste golfbanen van Tenerife. Veel greens bevinden zich aan de kust zelf, wat zorgt voor een spectaculaire achtergrond!

Kunt u zich de verbazingwekkende mix van kleuren voorstellen met de groene loop, het diepblauwe water en de witte doppen van de golven?

Alleen al het feit dat je de bal raakt terwijl je luistert naar het ruisen van de golven in de oceaan, maakt het een waardevolle ervaring.

Unieke service en hoge kwaliteit

De fairways en greens op de golfbanen van het eiland zijn zorgvuldig onderhouden. De omringende tuinen zijn prachtig, vol met palmbomen, gigantische cactussen en pijnbomen.

Hier wilt u altijd blijven golfen...

De service op de golfcourses op Tenerife is hoog. Mensen die naar u glimlachen, u welkom heten als u op de baan komt, uw naam op de buggy zetten of uw clubs inladen. Het zijn de kleine dingen die er allemaal voor zorgen dat uw golfvakantie op Tenerife een weerklinkende ervaring zal zijn.

Golf op Tenerife boekt u bij uw Golf-Specialist

Golf-Specialisten biedt het grootste aanbod in golf reizen aan en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer golf reismogelijkheden contact met uw golf reisadviseur op. 

 

Zoek op kaart?