• boeken via een adviseurs
  www.golf-specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Uw golfreis op maat gemaakt
 • boeken via een adviseurs
  Hole in one!
 • boeken via een adviseurs
  Uw perfecte golf bestemming
  Golf-Specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Let us bring you
  to the green

Dominicaanse Republiek

Dat u op de Dominicaanse Republiek prachtige zandstranden, mooie resorts en heerlijk weer heeft weet u wellicht al lang.

,,De ene baan is nog mooier dan de andere’’, verzucht een bereisd golfer, die echt wel iets gewend is. Op een aantal banen is een caddie verplicht en dat vergroot alleen maar het spelplezier, want een aantal banen hebben een hoge moeilijkheidsgraad en de caddie kan u dan bijstaan wat het speelplezier vergroot. 

De nr. 1 golfbestemming in het Caribisch gebied 

Maar dat de Dominicaanse Republiek ook een de nr. 1 golfbestemming is in het Caribisch gebied wist u misschien nog niet. Prachtige banen zijn ontworpen door o.a. grote namen als Jack Nicklaus, Gary Player, Nick Faldo, en Greg Norman.

Meer dan 30 banen

Met meer dan 30 banen is hier voor iedereen een baan te vinden. De meeste banen kunt u vinden op het oostelijke punt, rondom Punta Cana. De oudste baan van het land “Teeth of the Dog’ is adembenemend en door de ligging langs de kust memorabel.

Greenfee

Het is verstandig uw greenfee van tevoren te regelen via uw reisagent. Ter plaatse is het vaak veel duurder om te boeken, soms wel 3 x zo duur. Ook heeft elke club goede sets te huur, zodat u niet altijd uw eigen tas mee hoeft te nemen.

Zoek op kaart?