• boeken via een adviseurs
  www.golf-specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Uw golfreis op maat gemaakt
 • boeken via een adviseurs
  Hole in one!
 • boeken via een adviseurs
  Uw perfecte golf bestemming
  Golf-Specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Let us bring you
  to the green

Spanje

Golfvakantie in Zuid-Europa

Wat is er mooier op vakantie dan het beoefenen van je favoriete sport en tegelijkertijd te genieten van de prachtige Spaanse zon?

Spanje is een van de meest populaire bestemmingen voor golfers. Met meer dan 300 golfbanen is Spanje ook ideaal voor uw golfreis en biedt het iets voor iedere golfer. Vooral het Spaanse vasteland is een geweldige plek om een ontspannende vakantie te combineren met onvergetelijke rondes golf.

Van de Costa de la Luz tot de Costa del Sol of de Costa Brava, elke regio heeft zijn eigen bijzonderheden en biedt de beste voorwaarden voor een golfreis. Naast uitdagende en prachtige golfbanen staat het Spaanse vasteland ook bekend om de geweldige wijnen, culinaire hoogstandjes en prachtige stranden. En niet in de laatste plaats wachten er uitstekende Spaanse golfhotels op u!

Maar je hoeft geen ervaren golfer te zijn om een golfreis naar Spanje te boeken. De meeste golfhotels bieden beginnerscursussen aan en voorzien u ook van de nodige uitrusting. Zo kunt u tijdens uw golfvakantie in Spanje zelf een nieuwe hobby ontdekken.

Ontspanning voor lichaam en geest

Als u uw golfvakantie in Spanje doorbrengt, vindt u naast de sportieve activiteiten nog vele andere ontspanningsmogelijkheden. De talrijke stranden nodigen uit om te zonnen of te wandelen. Wandel door oude Romeinse steden zoals Tarragona, in Catalonië, en laat hun oude flair op u inwerken of bezoek middeleeuwse kloosters. Mis de typische Spaanse keuken niet wanneer u uw golfvakantie in Spanje doorbrengt.

Fairplay Golf Resort & Spa

Zoek op kaart?