• boeken via een adviseurs
  www.golf-specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Uw golfreis op maat gemaakt
 • boeken via een adviseurs
  Hole in one!
 • boeken via een adviseurs
  Uw perfecte golf bestemming
  Golf-Specialisten.nl
 • boeken via een adviseurs
  Let us bring you
  to the green

Welkom in de wereld van Executive Golf Travel

Al 25 jaar dé golfspecialist van Nederland

Een vertrouwde en betrouwbare partner voor alle golfreizen, waar ook ter wereld en voor ieder budget


Onze opdracht vanaf het allereerste begin in 1994 staat nog steeds als een huis: op de mooiste golfbestemmingen ter wereld een kwalitatief hoogwaardige golfvakantie aanbieden, tegen de beste prijs.

Of het nu gaat om een golf-shortbreak in de Ardennen of aan de Portugese Algarve, een weekje golf & cultuur in Marokko, een tropische golfvakantie op Curaçao of een uitgebreide golfrondreis met privéchauffeur in Azië.

Samen met Golf Specialisten wordt een op-maat offerte voor u samen gesteld

 Executive Golf Travel boekt u bij Golf Specialisten

 

 

 

 


Naast de vele golfarrangementen naar populaire bestemmingen rondom de Middellandse Zee zoals bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Cyprus, heeft Executive Golf Travel een groot aanbod van golfreizen naar verre bestemmingen. Enkele verrassende voorbeelden daarvan zijn Oman, China, Vietnam, IJsland, Argentinië en Costa Rica. Prachtige en interessante bestemmingen waarbij golf vaak gecombineerd wordt met cultuur, natuur of strand.

Reizen-op-maat is onze specialiteit. Of het nu gaat om andere golfbanen dan in ons basisarrangement zijn opgenomen, luxere huurauto’s of kamertypes, combinaties van verschillende bestemmingen of complete tailormade (rond-)reizen op een verre bestemming: wij verzorgen het graag, goed en efficiënt. 

Vraag uw golf-specialist naar het aanbod van Executive Golf Travel

Zoek op kaart?